Ynnor Utbildningar


Seminarium

Ynnor är Sveriges ledande kunskapsföretag inom vagnparksinnehav och tjänstebilsekonomi. Förutom de årligen återkommande Tjänstebilsdagarna, med Stora Tjänstebilsdagen i Stockholm i december som höjdpunkt, arrangerar Ynnor seminarier med olika inriktning: bilfinansiering, bilpolicy, klimat & miljö etc. Boka en utbildning redan nu


Workshop

Ynnors workshop hjälper dig att effektivisera företagets bilinnehav där Ynnors konsulter läser in sig på företagets vagnpark, med fokus på bilpolicy, avtal med leverantörer av bilar och finansiering samt övrigt underlag som företaget har om den befintliga vagnparken.Ynnor kommer överens med företaget om agendan för för workshopen. Exempel på frågeställningar som kan ingå är policy- och skattefrågor, bilval, finansieringsmetod och naturligtvis besparingspotential.

Boka in en dag redan nu


Utbildning

Ynnors aktörsutbildning är anpassad till generalagenter, bilhandel, finansbolag och andra aktörer på marknaden för företagsbilar. Förutom de senaste nyheterna på tjänstebilsmarknaden tar Ynnors aktörsutbildning upp ämnen som regelverk och lagstiftning, finansiell och operationell leasing, TCO-beräkning samt bilpolicy.Omfattning: Ynnors aktörsutbildning kan antingen ingå som del av en konferensdag, från en timme till halvdag, eller som en heldagsutbildning.

Boka in en dag redan nu


Kontakt

Om du har frågor om våra produkter och tjänster eller är intresserad av strategiska samarbeten, ställ gärna din fråga här så svarar vi på Ynnor inom högst en arbetsdag.

Mikael Mesch

040-699 77 21 | mikael@ynnor.se
Konsult

Anders Ödahl

0709-98 97 54 | anders@ynnor.se
Redaktör och journalist

Ronny Svensson

040-699 77 11 | ronny@ynnor.se
VD på Ynnor och konsult

Simon Lilja

040-699 77 25 | simon@ynnor.se
Webbutvecklare