Ynnor ger ut Dagens Tjänstebil

Sveriges ledande tjänstebilsföretag Ynnor AB har beslutat att producera och ge ut tidningen Dagens Tjänstebil.
– Vi vänder oss direkt till arbetsgivarna som ju faktiskt är de som betalar för bilarna, säger Ronny Svensson, VD på Ynnor AB.

Ynnor AB är Sveriges ledande kunskapsföretag för företagsbilar och vagnparkslösningar. För snart 30 år sedan gav man ut den första boken, Företagets guide i tjänstebilsdjungeln, och sedan dess har det blivit i snitt en titel om året. Dessutom producerar man nyhetsbrev, webbsidor och redaktionellt material till andra redaktioner.
– Nu har det äntligen blivit dags för oss att själva producera en tidning, säger Anders Ödahl, mångårig redaktör på Ynnor och projektledare för såväl Dagens Tjänstebil som den årligt återkommande Tjänstebilsguiden.
– Med Tjänstebilsguiden, som firar 20-årsjubileum, är Ynnor ett etablerat namn och vi har arbetat upp ett bra nätverk som kan etablera även Dagens Tjänstebil på marknaden.
Förutom konsultverksamhet och media arrangerar Ynnor utbildningar. Bland annat de årligen återkommande Tjänstebilsdagarna sedan över 20 år. I år är det dags för Stora Tjänstebilsdagen i Stockholm den 6 december och Tjänstebilsdagarna i Göteborg och Malmö 11 respektive 13 december.
– Ett sätt att bredda profileringen av Tjänstebilsdagarna är att ge ut Dagens Tjänstebil som en oneshot i början av november, drygt en månad innan våra populära branschdagar, säger Ronny Svensson, men om allt går bra ökar vi utgivningstakten under 2019.
– De flesta sådana här tidningar och bilagor vänder sig främst till de anställda förarna, men det är inte de som faktiskt betalar för bilarna och i många fall inte ens kan välja bil, säger Ronny Svensson.
– Efter nästan 30 år i den här branschen vet vi vad arbetsgivarna som vagnparksägare är intresserade av.

Kontakt för annonsbokning till dagens Tjänstebil är Charlotte Blomfeldt, Media Support AB, telefon: 0703-58 88 86