Trimma era kostnader med Ynnor

I en tid där bilkostnaderna för företag stiger i snabb takt, är det viktigt att följa utvecklingen och agera snabbt för att undvika onödiga kostnader. Varje byte av bil kan lätt öka månadskostnaden med över 4 000 kr per bil.

Ynnor erbjuder tjänsten Trimmade bilkostnader för dig med ansvar för företagets fordonsflotta. Vi erbjuder vår djupa expertis och erfarenhet inom fordonsförvaltning och finansiell planering. Vi vet att varje företag har unika behov och utmaningar, och därför skapar vi en individuell lösning som passar just er verksamhet.

Vårt mål är att identifiera både omedelbara besparingsmöjligheter och långsiktiga strategier för att minska era bilrelaterade utgifter. Vi tar fram en hållbar plan för att hantera alla aspekter av fordonsrelaterade kostnader från inköp och underhåll till försäkringar, ränta, skatter, restvärde mm. Vi optimerar kort och gott era bilkostnader och säkerställer att varje krona används på ett klokt sätt.

Vår Process:

 1. DatainsamlingRelevant kostnadsinformation från de senaste 12 månaderna samt en detaljerad lista över era företagsbilar.

 2. Granskning och AnalysVårt erfarna team analyserar er data för att identifiera möjliga besparingsåtgärder.

 3. Workshop och ÅtgärderVi presenterar våra iakttagelser och förslag på åtgärder för att reducera era fordonskostnader.

 4. Resultat och LösningarVi presenterar lösningar för hantering av:

  1. Kostnadsläckage: Åtgärder för omedelbar besparing.
  2. Quik wins: Besparingar du kan se inom 3 månader.
  3. Framtida besparingar: Sparåtgärder som sträcker sig till avtalets slut.
  4. Strategiska besparingar: Övergripande besparingar för hela bilparken.

Sluta slösa pengar på onödiga fordonskostnader.Kontakta Ynnor idag!