Tack till dig som deltog fysiskt i Stockholm och var med online på årets viktigaste dag för dig som jobbar med tjänstebilar.

Hela dagen spelades in så här har du möjlighet att se alla föreläsningar igen.

Information

Datum

2022-12-07 kl. 09:00 – 16:15

Plats

Stockholm & Online

Våra utställare

Få full kontroll på val och inköp av bil med Bilvaljaren. Du säkerställa att ni alltid har kontroll på inköp och beställning av era bilar. Bilvaljaren hjälper er jämföra olika märken och modeller och vad de kostar för föraren med alla nödvändiga parametrar – samtidigt som företaget ser de förväntade kostnaderna som bilarna ger upphov till över tid.

AUTO1.com är Europas största grossistplattform för begagnade bilar. Köpare har tillgång till ett övergripande lager av över 30 000 besiktigade begagnade bilar. Säljare, inklusive återförsäljare, tillverkare, leasing- och hyrbilsföretag, har möjlighet att marknadsföra fordon digitalt till återförsäljarnätverket.

Föreläsare

Ynnor AB & Tjänstebilsfakta

Ronny Svensson

Ronny Svensson grundande Ynnor 1991 och har under åren gett ut 25 böcker, 27 tjänstebilsguider, hållit webbinarier online, utbilningar samt tjänstebilsdagar. Ynnor är idag  konsult för ca 200 företag och över 50.000 tjänstebilar.

Se hela Tjänstebilsdagen

För att komma åt inspelningen så var vänlig och fyll i nedan formulär.